Politica de confidentialitate

S.C. ITRONICS TEAM S.R.L ("itronics.ro") este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal​ sub numarul 35210.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. ITRONICS TEAM S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. De asemenea va asiguram ca datele dumneavoastra sunt prelucrate în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR").

Ce date cu caracter personal prelucrăm?

Datele pe care le furnizati la plasarea unei comenzi sau la crearea unui cont de client vor fi folosite execlusiv pentru încheierea contractului cu dumneavoastra și pentru procesarea comenzii. Aceste date includ: Nume client, adresa email, numar telefon, adresa facturare, adresa livrare, date despre produs, metoda de livrare cat si eventuale mentiuni legate de comanda. Deoarece aceste date sunt colectate direct de la dumneavoastră, aveți controlul absolut asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Care este temeiul prelucrarii datelor?

Scopul colectării datelor este: informarea clientilor despre starea contului lor pe itronics.ro, procesarea comenzilor, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale de promovare a produselor si serviciilor, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Cât timp sunt pastrate datele dvs. cu caracter personal?

Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate cât timp aveți un cont sau o comanda în platforma itronics.ro. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări cu promptitudine, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal?

Datele dvs sunt folosit in principal de catre Itronics Team SRL dar si de imputerniciti ai Itronics Team SRL cum ar fi furnizorii de curierat rapid cu care avem încheiate acorduri de colaborare și confidențialitate precum și alte companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat – exemplu, service-urile autorizate pentru repararea produselor pe care le comandați de pe site-ul nostru.

În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal?

Datele dvs. sunt stocate pe teritoriul Uniunii Europene, in conditii de securitate in conformitate cu standardele actuale. Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal?

Pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal, firma noastra implementeaza masuri tehnice si organizatorice adecvate si de actualitate. Datele dvs. sunt transmise numai prin intermediul unui canal securizat de tip HTTPS a carui integritate este garantata prin certificat de securitate de tip SSL. Stocarea datelor se face pe un server securizat si in mod redundant.

Ce drepturi aveți?

Vă informăm că dumneavoastră, în calitate de persoană fizică vizată aveți dreptul de a solicita operatorului următoarele:

  • Accesul la datele dumneavoastră;
  • Rectificarea datelor dumneavoastră;
  • Ștergerea datelor dumneavoastră;
  • Restricționarea prelucrării;
  • Dreptul de a vă opune oricând prelucrării datelor dumneavoastră;
  • Dreptul la portabilitatea datelor;
  • Dreptul de a retrage consimțământul, fără a fi afectată legalitatea prelucrării până la momentul retragerii acestuia;
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;

Conform Legii nr. 677/2001, cat si a Regulamentul general privind protecția datelor beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre ITRONICS TEAM SRL, Blv. I.C. Bratianu 131 Constanta, in atentia reprezentantului GDPR sau pe email folosind formularul din pagina de contact. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei sau catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania.

În aceleasi scopuri, putem obtine informatii despre dumneavoastra prin cookies – fisiere unice prin care puteti fi identificati, stocate automat de catre site-uri in hard-disk-ul computerului sau dispozitivului prin intermediul caruia navigati pe internet. Acestea permit site-urilor sa recunoasca vizitatorii care revin si sa furnizeze istoricul vizitelor anterioare, pentru a personaliza si imbunatati serviciile furnizate. Din setarile browserului dumneavoastra puteti dezactiva acceptarea de cookies sau le puteti sterge pe cele deja stocate. Deoarece cookies sunt esentiale in efectuarea comenzilor pe Site, va recomandam sa nu le dezactvitati. Pentru mai multe detalii privind cookies, va rugam sa accesati pagina http://www.aboutcookies.org/

In unele cazuri, este posibil ca itronics sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre utilizatori. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la site.

In timpul vizionarii site-ului, Itronics va putea stoca anumite informatii despre utilizator. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier "cookie" sau a unui fisier similar. Aceste fisiere "cookies" ajuta Itronics sa construiasca un site sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor utilizatorilor.

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. Itronics recomanda utilizatorilor sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii sau cum pot fi ele blocate sau dezactivate.