Livrare si plata

Itronics va efectua livrarea produselor si prestarea serviciilor numai pe teritoriul României. Comenzile for fi expediate din Constanta catre orice destinatie nationala.

Detaliile de livrare a produselor sau serviciilor incluzând, dar nelimitându-se la timpul necesar livrării, nu constituie o obligație contractuala din partea Itronics, fără ca vreo parte sa poată sa pretindă celeilalte daune-interese, în cazul în care oricare parte poate fi sau este prejudiciata în orice mod de pe urma încălcării acestora. Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla în stoc veți fi înștiințat în acest sens telefonic sau prin e-mail.

Livrarea tuturor comenzilor se face prin curier rapid la adresa ceruta de client. Comenzile înregistrate de Luni pana Vineri, pana în ora 15:00, vor fi expediate în aceeași zi iar timpul mediu de livrare este de 24h de la expediție. Comenzile primite și confirmate după ora 15:00 vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare fiind supuse aceluiași timp mediu de livrare de 24h de la expediție.

Timpul de livrare de 24 de ore nu este garantat prin contract de către firma de curierat, acesta fiind doar o estimare. Deși în 99% din cazuri coletele sunt livrate în 24 de ore, nu suntem responsabili de eventuale întârzieri apărute din partea firmei de curierat

Costul de livrare va fi calculat și afișat în formularul de comanda sau poate fi estimat folosind opțiunea "Estimare costuri și taxe de livrare" din coșul de cumpărături. Pentru adresele din aria de acoperire Urgent Cargus, costul livrării este de 15 LEI. Pentru adresele aflate în afara ariei de acoperire costul livrării va fi comunicat clientului în momentul confirmării telefonice.

Cumpărătorul are obligația de a verifica integritatea coletelor primite, în momentul recepționării acestora, iar în cazul în care se constata anumite probleme legate de integritatea coletelor se va întocmi un proces verbal constatator cu agentul firmei de curierat care a făcut livrarea. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Pentru plata comenzilor plasate pe site-ul nostru aveți doua posibilități:

  • Plata ramburs: plata va fi făcută în sistem ramburs către curierul care va efectua livrarea.
  • Plata în avans: plata va fi făcută prin ordin de plata la ghișeu sau online către contul nostru în RON.
Pentru plata în avans va rugam sa folosiți următorul cont deschis la ING Bank:

  • Nume beneficiar: Itronics Team SRL
  • CUI: 34021482
  • Cont: RO24INGB0000999905128481