Despre noi

Itronics.ro, magazin online de piese de schimb pentru laptopuri din Constanța, vă oferă o gamă extinsă de produse pentru repararea și modernizarea dispozitivelor dvs. preferate, la cele mai mici prețuri de pe piață.

Dacă doriți sfaturi suplimentare cu privire la achizițiile de articole de pe site-ul firmei noastre, o echipa tânără, dar experimentată, este întotdeauna gata să vă ajute online, prioritar prin intermediul live chat-ului, dar și pe email!

Publicul nostru țintă este format atât din persoane fizice, dar și din profesioniști ce își desfășoară activitatea în centre de service specializate în reparații laptopuri.Oferim beneficiarilor garanție de 12 luni pentru toate tipurile de produse (cu excepția acumulatorilor laptop unde garanția standard este de 6 luni).

Livrarea comenzilor se face de regulă în 24 de ore, prin curier rapid, iar ambalarea profesionistă a coletelor asigură ajungerea componentelor IT la destinație în perfectă stare, fără deteriorări pe timpul transportului.

Modalitățile diverse de plată, posibilitatea de a returna produsele neconforme, sunt argumente suplimentare de a cumpăra din magazinul Itronics.ro componentele laptop și accesoriile de care aveți nevoie.

Căutați în extinsul nostru catalog de piese și accesorii pentru calculatoare portabile orice aveți nevoie. Avem componente de calitate pentru numeroase modele de laptopuri: Asus, Lenovo , Asus, Dell, Toshiba, Acer ș.a.m.d. Pe blogul nostru veți putea citi recomandări foarte utile privitoare la modul în care puteți să înlocuiți tastatura, bateria sau ecranul laptopului, inclusiv cum să vă înlocuiți unitatea optică cu un caddy la modă.

Noi vă ajutăm să prelungiți viața laptopurilor dvs. cu piese de schimb bune și cu un preț foarte convenabil, inclusiv să îmbunătățiți performanțele funcționale, așa încât să vă devină cei mai buni parteneri de lucru, dar și de distracție. În oferta noastră am inclus de curând și componente IT necesare celor interesați de mining, dar și piese ce pot transforma ușor un calculator vechi de birou într-un server fizic, dispozitiv extrem de util atât dacă ești mic antreprenor, dar și dacă vrei să ai un spațiu mare și sigur de stocare multimedia acasă.

Suntem aici pentru a răspunde tuturor așteptărilor dvs. în materie de componente laptop!