Garantia produselor

Garantia comerciala este un subiect important pentru clientii nostri, uneori poate chiar un factor determinant in alegerea magazinului de unde vor cumpara, de aceea ne-am gandit sa va oferim cateva informatii despre garantia oferita produselor vandute in magazinul nostru.

Incepem prin a spune ca toate produsele vandute pe site-ul nostru beneficiaza de garantie comerciala 12 luni de zile, exceptie facand bateriile/acumulatorii care beneficiaza de garantie 6 luni de zile, aceasta perioada fiind una standard in domeniu, pentru produse de acest gen.

Certificatul de garantie este imprimat pe suport de hartie impreuna cu factura si se gaseste in interiorul cutiei alaturi de produs. Uneori insa certificatul de garantie si factura pot fi introduse in plicul awb care este atasat la exteriorul coletului. Garantia comerciala este valabila numai daca s-au respectat conditiile inscrise pe aceasta.

In cazul in care produsul se defecteaza, s-au respectat conditiile de garantie iar perioada de garantie este inca valida, va rugam sa ne contactati prin intermediul site-ului pentru a cere remediere problemei in baza garantiei. Primul pas este ca produsul sa fie trimis catre noi pentru a se efectua o constatare. In urma verificarii, daca se constata defectul reclamat de catre client si indeplinirea conditiilor de garantie, produsul va fi inlocuit sau remediat dupa caz iar apoi va fi expediat catre client.

In cazul in care aveti intrebari referitoare la procesul de acordare garantie va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *